Strategie en tips

strategie en tips

Reel Rush is een gokkast die een lust voor het oog is. Het spelletje heeft symbolen die eruit zien als kleurige snoepjes die je mag verzamelen op één lijn. Naast dat het spelletje leuk is om te spelen wil je ook gewoon winnen. Je wilt er alles aan doen om het spelletje om te zetten in echt geld. Met 3125 verschillende winlijnen zouden je kansen best groot moeten zijn. Toch wil je het tactisch gaan aanpakken met een strategie en tips. Misschien is er zelfs wel een cheat, waarmee je het spelletje echt kan winnen. Op deze pagina zit je goed als je op zoek bent naar de winnende strategie voor Reel Rush.

Is er een Reel Rush cheat?

We gaan hierin gewoon heel eerlijk zijn. Er is helaas geen cheat of hack, waarmee je het spelletje gegarandeerd wint. Reel Rush is van NetEnt. Dit is een betrouwbare softwareleverancier die er alles aan doet om online gokken eerlijk te houden. Dit betekent dat ze geen geheime cheats in de spellen verwerken. Elke speler krijgt evenveel kansen om te winnen. We kunnen je dus ook geen geheime cheat geven om het spelletje even te winnen. Uiteraard kunnen we je wel tips geven hoe je winkansen kan verhogen. Dit is wel iets anders dan een cheat, maar helaas moet je het hier als speler wel mee doen.

Je winkansen bij Reel Rush uitgelegd

Reel rush winkansen

Reel Rush is een hoge RTP gokkast dit weten we inmiddels. Het RTP percentage is 97%. Dit is gebaseerd op de inzet van alle spelers over meerdere rondes. Dit betekent dus niet dat je elke ronde 97% kans hebt dat je wint. Er zullen rondes zijn dat je achter elkaar niets draait en rondes dat je wel wint. Het hit percentage is bij deze gokkast redelijk hoog. Dit ligt op 58,8%. Dit betekent dat je iets meer dan de helft van de spins wint. Dit zien we lang niet bij elke gokkast. De maximale prijs die je kan winnen tijdens een spin is 481.200 muntjes. Dit zijn prijzen die wel de moeite waard is om even voor te spinnen.

Free spins geven je extra kansen om te winnen

Eén van de bonussen van NetEnt in Reel Rush verwerkt zijn free spins. Deze kan je activeren met een speciale combinatie aan symbolen. De kans dat de free spins bonus geactiveerd wordt is 1,18% per spin. Dit klinkt als super weinig, maar eigenlijk is het veel. Bij de meeste gokkasten ligt het percentage soms maar op 0,50% dat je de free spins modus activeert. NetEnt is dus echt gul met de free spins op deze gokkast. Het is de truck om te proberen deze modus te activeren.

Als je in de free spins modus speelt stijgen je winkansen per spin namelijk naar 70%. Dit is hoger dan de meeste andere gokkasten. Dit is ook een reden waarom spelers graag een gokje wagen op Reel Rush. Daarnaast zien we dat de grote uitbetalingssymbolen vooral vallen in de free spin modus. Deze strategie en tips zijn zeker weten de moeite waard als je extra geld wilt winnen.

Free spins modus maakt vaak alle verliezen goed

free spin modus

Een fenomeen dat we zien bij Reel Rush is dat de free spins modus er eigenlijk voor zorgt dat je op 97% uitkomt. De free spins betalen echt fors uit en zorgen ervoor dat je een flink bedrag weet te winnen. Dit maakt het de moeite waard om een gokje te wagen. Doordat je slechts 1,18% kans hebt op free spins zou je ongeveer 100 spins moeten draaien voor je kans maakt op de bonus.

Toch draai je dit al snel weg op een gokkast. Vooral als er rondes zijn die je verliest en rondes die je wint. Met een beetje geluk blijft je saldo in balans en pak je de grote winst in de free spins modus. Dit is absoluut een strategie en tips waar je iets aan hebt. Je kan het beste gewoon doorspelen tot de free spins modus. Dit is een tip die we je heel graag meegeven.

Durf iets meer geld in te zetten

Het is bewezen dat spelers die meer geld in zetten toch wel iets vaker winnen. Je zou zeggen dat het niet kan omdat elke speler gelijke kansen heeft. Toch zien we wel degelijk verschil tussen spelers die regelmatig een bedrag inzetten en spelers die iets minder geld inzetten. Durf dus vooral een keer iets meer geld in te zetten. Je zal beloond worden met een hogere uitbetaling en uiteindelijk langer door kunnen spelen. Zorg er wel voor dat je hogere inzet ook echt financieel mogelijk is. Als je budget slechts € 10 is ga je geen € 5 per spin inzetten. We kunnen dan wel van te voren vertellen dat dit fout gaat aflopen. Dit is vooral op een gokkast een heel risicovol gokje.

Stel je inzet af op je budget

Reel rush inzet

Bij een strategie en tips kan je ook wel wat hulp gebruiken bij het afstellen van je budget. Het doel is om zo lang mogelijk te blijven overleven. Als je zo lang mogelijk overleeft kom je in de free spins modus terecht en hier kan je winst pakken. Onze tip is om nooit meer dan 5% van je totale budget per ronde aan een spin uit te geven. De beste tip is zelfs om wat lager te beginnen zoals bij 1%.

Je kan dit later opbouwen naar een hoger bedrag. Dit systeem kan je hanteren met vrijwel elk budget. Stel je hebt € 10 aan budget. Dan begin je met een inzet van € 0,10 per spin. Dit kan je als het lekker gaat langzaam verhogen richting € 0,50 per spin. Als je hem op € 0,10 per spin houdt is de kans groot dat je het langer volhoudt. Maar met € 0,50 per spin ligt de kans om grotere bedragen te winnen binnen handbereik!

Oefen eens in de gratis modus

Een tip die we je zeker willen meegeven is om eerst eens te gaan oefenen. Je krijgt zo echt een idee van het spelletje zonder echt geld in te zetten. Je kan meteen zien of onze tips echt kloppen. Of dat je iets hebt aan onze inzet strategie op basis van je eigen fictieve budget. Probeer het gerust eens uit voor je de echt geld modus gaat spelen in het casino!

€100